Kabeh Kategori
News

Uplift dipamerake ing CIFF 2021 Antarane 28 Maret nganti 31 Maret

Mar 28, 2021

Uplift Devin led all the key members of the sales department to participate CIFF 47th China International Furniture Fair (Guangzhou) between 28th March to 31th Marc 2021. In this exhibition, we will showcase our newly designed standing desks, including dual-motor standing desks, single-motor standing desks, L-shaped standing desks  and back-to-back standing workstations, etc. Welcome to visit our booth.

produsen meja luwes listrik
pabrik meja luwes dhuwur
supplier meja ngadeg

At the exhibition, our products got very good feedback from customers. Unfortunately, due to the COVID-19, many overseas customers were unable to visit the exhibition site. Compared with previous years, the number of participants was also much lower. However, there are still many Chinese offices, traders or representatives who come to visit and try our standing desks, and many customers are interested in experiencing the state of standing desks and learning about the functions and prices of our company's products. With the improvement of people's living standards, ergonomic standing desks  are becoming more and more popular and have been recognized by the market, especially in European and American countries.

pabrik meja listrik
pabrik meja ngadeg
Pameran Furnitur Internasional China kaping 47

Dikenal minangka "Pusat Pembelian Furnitur Asia", CIFF fokus ing kabeh rantai pasokan saka desain nganti manufaktur nganti konsumen, kalebu macem-macem segmen kayata perabot omah, dekorasi omah lan tekstil omah, luang ruangan, perabot kantor, mesin furnitur lan bahan mentah. Platform paling gedhe ing pameran industri furnitur lan perabotan omah China. Uplift melu CIFF saben taun, supaya bisa nuduhake produk sing luwih apik menyang pelanggan, nyepetake jarak antarane pelanggan lan supplier, lan entuk kapercayan saka pelanggan.

Warta sing Disaranake

Sertifikat Paten Model Utilitas - Kabinet Pawon sing Bisa Ngangkat
Sertifikat Paten Model Utilitas - Kabinet Pawon sing Bisa Ngangkat

Kabinet pawon sing bisa diatur kanthi dhuwur minangka produk anyar sing dikembangake ing taun 2021, lan aplikasi model utilitas digawe ing Desember 2021. Pungkasan, sertifikat paten model sarana dipikolehi tanggal 29 Juli 2022, sing bisa nglindhungi bentuk lan struktur sing luwih apik. .

Luwih rinci
Meja Sit Listrik Kaki Bunder Anyar 2022
Meja Sit Listrik Kaki Bunder Anyar 2022

Kita kabeh ngerti manawa paling meja ngadeg duwe sikil kolom ngangkat persegi panjang, lan meja sit-stand sikil bunder uga produk utama. Meja angkat listrik kanggo mujudake karya gantian lungguh lan ngadeg liwat ngangkat listrik lan nyetel ...

Luwih rinci
Peringatan Hari Libur Nasional
Peringatan Hari Libur Nasional

Pelanggan sing Disenengi,
Kita bakal duwe preian 7 dina wiwit tanggal 1 nganti 7 Oktober kanggo Dina Nasional China, lan kita bakal kerja maneh ing dina Setu, 8 Oktober 2022. Nyuwun pangapunten yen ana sing ora nyenengake kanggo sampeyan.
Mangga hubungi kita [email dilindhungi] Aku ...

Luwih rinci
Meja Standing Ultra-sepi <40dB
Meja Standing Ultra-sepi <40dB

Kanthi tim R&D inovatif saka insinyur sing cerdas, kita wis ngenalake meja ngadeg listrik sing sepi banget <40 dB. Meja ngadeg sing digawe kanthi ati-ati iki ngalami pirang-pirang tes kanggo njamin kepuasan lan kesejahteraan sing luwih sehat.

Luwih rinci
Festival Mid-Autumn Cina 2022
Festival Mid-Autumn Cina 2022

Dina iki tanggal 10 September, Festival Mid-Autumn. Kanggo ngaturake panuwun marang kabeh karyawan perusahaan kanggo kerja keras lan supaya kabeh karyawan manggon Festival Mid-Autumn sing tentrem lan seneng, departemen administrasi, miturut pengaturan perusahaan & # ...

Luwih rinci
Uplift Ngatur Meja Angkat kanggo Saben Karyawan
Uplift Ngatur Meja Angkat kanggo Saben Karyawan

Uplift dilengkapi meja ngadeg dhuwur sing bisa diatur kanggo saben karyawan perusahaan. Minangka supplier mejo luwes dhuwur, Uplift mbayar manungsa waé gedhe kanggo kesehatan karyawan, supaya karyawan bisa menehi muter lengkap kanggo kabisan lan nilai ...

Luwih rinci
Wadhah Loading Meja Luwes Dhuwur
Wadhah Loading Meja Luwes Dhuwur

Akeh pelanggan sing nggawe pesenan karo kita wulan kepungkur kanggo nyiapake musim penjualan puncak ing separo kapindho taun. Amarga pelanggan ing Eropa lan Amerika Serikat lagi liburan musim panas ing wulan iki lan wulan ngarep, dheweke nggawe pesenan kanggo ...

Luwih rinci
Meja Ngadeg Supaya Sampeyan Bisa Nalika Ngadeg
Meja Ngadeg Supaya Sampeyan Bisa Nalika Ngadeg

Penemuan meja kantor perabot kantor yaiku supaya sampeyan bisa ngadeg lan kerja. Kothak kontrol meja ngadeg listrik kaya otak, sanajan ora sekuat otak manungsa, nanging kanggo perabot kantor, kothak kontrol bisa ...

Luwih rinci
Uplift menangake "Perusahaan Peduli 2021 kanggo Cacat"
Uplift menangake "Perusahaan Peduli 2021 kanggo Cacat"

Tanggal 16 Mei ing taun iki minangka dina kaping 31 "Hari Bantuan Warga Cacat", yaiku festival kanggo wong cacat ing China. Ing dina iku, Federasi Penyandang Cacat Suzhou nganakake acara kanthi tema "Konferensi Promosi babagan Bantuan...

Luwih rinci
Uplift dipamerake ing CIFF 2021 Antarane 28 Maret nganti 31 Maret
Uplift dipamerake ing CIFF 2021 Antarane 28 Maret nganti 31 Maret

Uplift Devin mimpin kabeh anggota utama departemen penjualan kanggo melu CIFF 47th China International Furniture Fair (Guangzhou) antarane 28 Maret nganti 31 Maret 2021. Ing pameran iki, kita bakal nampilake meja ngadeg sing mentas dirancang, kalebu du...

Luwih rinci
Apa Meja Standing Worth Buying?
Apa Meja Standing Worth Buying?

Kabar babagan "cah wadon umur 22 taun sing kerja lembur lan begadang tiba-tiba mati" dadi tren ing platform online utama ing China, lan maneh narik perhatian lan atine kabeh wong. Ing umur 22, dheweke isih enom ...

Luwih rinci
Pabrik Anyar Resmi Dibuka Dina Dina iki
Pabrik Anyar Resmi Dibuka Dina Dina iki

Kita seneng ngumumake manawa pabrik Upliftec wis pindhah menyang lokasi sing luwih gedhe amarga panjaluk sing saya tambah akeh. Pabrik anyar isih ana ing Suzhou, China kanthi situs ditutupi luwih saka 7,000 meter persegi kanggo ngebaki ...

Luwih rinci
Pameran Furnitur Internasional China kaping 43 (Guangzhou)
Pameran Furnitur Internasional China kaping 43 (Guangzhou)

Pameran Furnitur Internasional China kaping 43 (Guangzhou) 2019 - pameran perdagangan perabot kantor lan komersial paling gedhe ing saindenging jagad, sing ditindakake 4 dina wiwit Senin, 28.03.2019 nganti 31.09.2019 ing Konvensi lan Pameran Internasional Guangzhou Pazhou ...

Luwih rinci
China Homelife Fair Dubai 2018
China Homelife Fair Dubai 2018

UPLIFTEC - Supplier meja ngadeg ing China teka ing Dubai kanggo Pameran pisanan; China HomeLife Fair Dubai 2018! Ing telung dina (11 nganti 13 Desember 2018) "China HomeLife Fair Dubai 2018" kaping sanga, sukses dianakake ing Dubai World Trade Cen...

Luwih rinci
Produk Anyar saka Mekanisme Angkat TV
Produk Anyar saka Mekanisme Angkat TV

TV minangka salah sawijining produk listrik sing penting ing urip kulawarga. Senajan telpon seluler utawa komputer tablet ngganti TV, kenapa saben kulawarga isih tuku TV? 1. Layar TV gedhe lan swarane banter, sing luwih ramah marang wong tuwa...

Luwih rinci
Pameran Furnitur Internasional China kaping 41 (Guangzhou)
Pameran Furnitur Internasional China kaping 41 (Guangzhou)

Pameran Furnitur Internasional China kaping 41 (Guangzhou) bakal dibukak ing tanggal 18-21 Maret. Pameran Perabot Guangzhou minangka pameran profesional paling gedhe lan paling efektif ing industri mebel. Akeh perusahaan pengin promosi merek lan ...

Luwih rinci